algemene informatie:


SPOD is een gebouw (van een gelijknamige stichting) waar bands en loslopende muzikanten kunnen repeteren zonder burengerucht te veroorzaken. Van deathmetal tot ska, van lo-fi tot symfonische rock, van fusion tot sixtiestrash en van hiphop tot skatepunk: iedereen kan hier terecht. Als je de deur dichthoudt (!) heeft niemand er last van. Nog mooier: het is nog betaalbaar ook, sterker nog, we zijn relatief erg goedkoop. Dat is ook de bedoeling.

Adres: Marlotlaan 11, 2614 GV Delft

Telefoon: 015-2147027.
E-mail: spod(a)xs4all.nl

IBAN: NL38ABNA0497119250

het gebouw
Het Spod-gebouw bij nacht.

SPOD is zeven dagen per week open.
Met het voorbehoud van ziekte, Makro-boodschappen of tijdelijke personele onderbezetting zijn de openingstijden: maandag, dinsdag en woensdag van 15.00 tot 23.00 uur, de andere dagen van 11.00 tot 23.00 uur.
Dat houdt in: een blok 'ochtend' (11.00-15.00), 'middag' (15.00-19.00) en een blok 'avond' (19.00-23.00).
Die blokken zijn ook in tween te delen: dan krijg je van 11.00 tot 13.00, 13.00 tot 15.00 enzovoort. Dat kost dan ook precies de helft!

Je kan op twee manieren bij ons huren: 'in de losse verhuur', waarbij je maximaal een week van tevoren kan reserveren, of op contractbasis. Bij die laatste manier betaal je een maand vooruit (plus twee maanden borg) en dan is een bepaalde ruimte op een bepaalde tijd voor jou gereserveerd.
Je begrijpt dat de doordeweekse avonden gauw vol zitten, grotendeels met bands op contractbasis. Maar ook daar houden we tegenwoordig ruimtes vrij voor losse verhuur,en in het weekend en zeker doordeweeks overdag is er plenty ruimte!
RESERVEREN GAAT NIET PER MAIL, MAAR PER TELEFOON: 015-2147027. JE KAN ER OOK EVEN VOOR LANGSKOMEN.

Al onze zes 'zaaltjes', die alle zes een andere naam hebben, zijn ingericht met een drumstel (5-delig + bekkens) en een zanginstallatie met 4 microfoons, een basversterker, een gitaarversterker en dan f een keyboardversterker, f een tweede gitaarversterker. Inderdaad: een complete, goeie backline.
Klik op ruimtes om te zien wat voor apparatuur in de verschillende ruimtes staat (al varieert dat wel eens: is er iets stuk gemeld, dan zetten we er direct iets anders -werkends!- neer).
Behalve de apparatuur die al in de ruimtes staat kun je meestal wel een extra (gitaar)versterker erbij huren. Er zijn 'luxe' vesrterkers extra te huur (AC30, ProSonic, DeLuxe Reverb). Ook een Roland D-50 synth, een Kurzweil digitale piano en kleinere zaken zoals bijvoorbeeld een CD-speler is te huur. Snoertje van MP3-speler of smartphone naar mengtafel hebben we ook voor je, dat soort dingen kan je gewoon lenen!
En zelfs een oldskool-cassettedeck is nog wel te vinden hier.

Een volledig ingerichte ruimte, die je voor een blok van vier uur huurt, komt op 25,00. en op de gewilde tijden op 30,00.
Klik hier op prijzen voor meer informatie over de financin!

Voor mensen die in hun eentje willen oefenen, en meestal zijn dat drummers, hebben we een passe-partout (de zogeheten meppenkaart), waarmee je twee uurtjes kan spelen voor weinig geld. Je kan dan echter wel slechts n dag van tevoren reserveren (of, natuurlijk, op de dag zelf even bellen: "hebben jullie nu ruimte?") n het is echt strikt voor muzikanten in hun eentje.

Hoe kom je bij SPOD terecht?
Voor lopende en fietsende Delftenaren: het is naast de Univ, waar eerst de DuWo zat, in de straat bij Naaktgeboren dus...!
Maar kom je van buiten Delft, tja, de Marlotlaan weet zowat niemand je te wijzen. Het is gelukkig een zijstraat van de vrij bekende Buitenwatersloot (klemtoon op de a...!) - en die loopt ruwweg westwaards vanuit het centrum van Delft. Loop je die Buitenwatersloot af, vanuit de richting centrum/station, dan kom je op een gegeven moment onder een viaduct door waar de provinciale weg overheen gaat (met autootjes enzo). Dan zie je al vlot de Marlotlaan aan je linkerhand: inlopen dus, en vlak voor je het fietspad dreigt op te lopen kijk je naar links. Grote letters SPOD, kan niet missen! En oja, de graffiti waar ons pand jarenlang aan te herkennen was, die is er sinds 2012 af.
Voor autoverkeer vanuit de richtingen Den Haag, Rotterdam enzovoort is er een online routebeschrijving.

SPOD is voorzien van gratis parkeerruimte voor en naast het gebouw. Laden en lossen kan pal voor de deur!

terug naar SPOD

tel: 015-2147027
e-mail: spod(a)xs4all.nl