routebeschrijving:


vanuit Delft:

SPOD ligt aan de Marlotlaan. Als je een beetje bekend bent in Delft, dan weet je de Buitenwatersloot wel te vinden, en anders weten voorbijgangers dat wel.
De Marlotlaan is een zijstraat van de Buitenwatersloot, en voor als je geen navigatie op je fiets hebt hebben we ook nog een plattegrondje gemaakt.

Nummer 11 dus!

trein:

Stap uit op station Delft.
Als je aan de achterkant uitstapt en linksafslaat vind je daar een busstation met bus 82 richting Tanthof.
(LET OP: Er gaan ook een bus 82 die dezelfde route in tegengestelde richting rijdt, richting Delfgauw: die moet je dus niet hebben!)
Stap uit op de halte Marlotlaan (je staat dan op de Buitenwatersloot). Steek over, loop even door naar de hoek (je ziet daar de firma Naaktgeboren) en sla daar linksaf de Marlotlaan in; je vindt ons dan, na 200 meter, aan het einde links.
Je kan ook vanaf Station Delft gaan lopen (duurt een kwartiertje), dan neem je ook de achteruitgang van het station, maar slaat vanuit het tunneltje rechtsaf de Coenderstraat in, langs het tankstation, tot je bij de Buitenwatersloot komt. Hier ga je links. Blijf de 'sloot' volgen tot je onder een viaduct bent doorgegaan. Na de bushalte linksaf: dat is de Marlotlaan. SPOD vind je daar aan het einde links, na de Univé.

auto:

TEN EERSTE: ga niet per auto de binnenstad van Delft in!
Ook niet als mensen zeggen 'dat het korter is'. Kom je zelf uit centrum Delft: dit deel van de Buitenwatersloot is halverwege afgesloten en is alleen vanuit de kant van Den Hoorn in te rijden tegenwoordig. Dus vanaf de Papsouwselaan de Buitenwatersloot in draaien heeft geen zin; rij in plaats daarvan richting Ziekenhuizen, en draai dan op de Westlandseweg rechtsaf richting Den Hoorn, daarna neem je de eerste rechtsaf (Aletta Jacobsstraat) die je helemaal uitrijdt tot je niet meer verder kunt. Nu ga je rechtsaf de Marlotlaan in. SPOD zie je direkt links liggen...

Goed.

Vanuit Rotterdam: Neem de afslag Delft-Zuid. Volg de borden richting ziekenhuizen en Den Hoorn. Je rijdt dan eerst over de Kruithuisweg, slaat rechtsaf de Provincialeweg op en linksaf de Westlandseweg. Bij de stoplichten op de Westlandseweg moet je voor de ziekenhuizen rechtdoor. Je moet echter rechtsaf richting Den Hoorn. Nu neem je de eerste rechtsaf (Aletta Jacobsstraat) die je helemaal uitrijdt tot je niet meer verder kunt. Nu ga je rechtsaf de Marlotlaan in. SPOD zie je direkt links liggen.
Simpeler gezegd: afslag Delft-Zuid (rotonde op driekwart nemen), na die rotonde over het spoor bij de tweede stoplichten rechts, dan eerste kruispunt links (=bij de skatebaan), eerste stoplichten rechts (richting Den Hoorn), eerste rechts (woonwijk in), aan het eind rechts. Dus.

Vanuit Utrecht, Amsterdam, Den Haag: Rijd bij het knooppunt Ypenburg niet richting Delft en Rotterdam, maar volg de borden Rijswijk, Den Haag-Zuid. Je blijft dus de A4 volgen. Neem afslag nummer 11 naar Rijswijk. Ga nu linksaf, richting Delft, de Beatrixlaan op. Je blijft deze weg volgen die in Delft de Provincialeweg gaat heten. In Delft volg je nu de richting ziekenhuizen en Den Hoorn. Je moet rechtsaf de Westlandseweg op. Bij de stoplichten op de Westlandseweg moet je voor de ziekenhuizen rechtdoor. Je moet echter rechtsaf richting Den Hoorn. Nu neem je de eerste rechtsaf (Aletta Jacobsstraat) die je helemaal uitrijdt tot je niet meer verder kunt. Nu ga je rechtsaf de Marlotlaan in. SPOD zie je direkt links liggen.

Vanuit Schipluiden, Naaldwijk: Je komt, na Den Hoorn, over de Hoornseweg Delft binnen. Jij blijft rechtdoor rijden en komt op de Buitenwatersloot terecht. Vlak voor een viaduct mag je niet meer rechtdoor,en moet je sowieso rechtaf. Je bent nu op de Marlotlaan. Je vindt SPOD aan het einde links.

Andere richtingen: Volg in Delft de bordjes ziekenhuizen. Op een gegeven moment kom je op de Westlandseweg. Bij de stoplichten op de Westlandseweg moet je voor de ziekenhuizen rechtdoor. Je moet echter rechtsaf richting Den Hoorn. Nu neem je de eerste rechtsaf (Aletta Jacobsstraat) die je helemaal uitrijdt tot je niet meer verder kunt. Nu ga je rechtsaf de Marlotlaan in. SPOD zie je direkt links liggen.

Dit voor de mensen die bij TomTom alleen denken aan die geweldige tent om te spelen in Heythuijsen...
En er is ook dat plattegrondje dus.

|terug|

spod
tel: 015-2147027
e-mail: spod@xs4all.nl
last update: 28 mei, 2002